Over It Stee

It Stee foar iters en drinkers! Zoals onze naam het al zegt, hebben wij bij It Stee voor elke iter en drinker iets wils. Wij staan voor u klaar met een heerlijke kop koffie, borrel, lunch, diner of een snelle snack. 

It Stee heeft verschillende mogelijkheden als het om eten en drinken gaat, zo kun je in onze lunchroom en het restaurant genieten van één van onze heerlijke koffies in combinatie met een lunch of diner. Schuif je aan bij onze bar voor een Heineken Icecold, dan kunt u tegelijkertijd de voetbalwedstrijden volgen die wij live uitzenden met Fox Eredivisie live. Tevens kunt u genieten op het terras waar wij tot 100 personen kunnen ontvangen. Ons verwarmde terras biedt u een uitzicht over het winkelende publiek in het hart van Surhuisterveen.

Tevens beschikt It Stee over een kelder die is ingericht voor feesten en partijen tot 80 personen. Zo verzorgen wij regelmatig personeelsfeesten, vergaderingen of verjaardagen met bijvoorbeeld een van onze buffetten.  

Wanneer u een snelle hap wil nuttigen, dan kan dit prima in onze snackbar. Deze biedt plaats aan zo’n 30 personen en hier serveren wij zowel snacks als heerlijke afhaalmaaltijden. Deze kunnen ook genuttigd worden op ons terras waar wij zo’n 30 zitplaatsen hebben.

Al met al bent u bij It Stee aan het juiste adres. Wij zitten op een absolute A-locatie met vrij parkeren en 4 oplaadpunten voor uw elektrische fiets. Genoeg redenen om eens een bezoekje te brengen aan It Stee in Surhuisterveen.

Graag tot ziens!